Hoppsan

Oj, nu var det länge sedan jag skrev här men det har varit fin fint väder och jag har mest legat på stranden och hängt med kompisar de senaste dagarna. Och de kommande veckorna kommer det att vara låg uppdatering. Jobbar nämligen i två veckor fram till konfalägret som är i två veckor men ska se om jag hinner göra några inlägg tills dess. Lite inspiration så länge:)

Color Club Blue Ming

Nytt lack från Color Club i min lilla samling, blue ming. Älskar färgen men det var lite knepigt att få jämt och man behöver 2-3 lager för att få full täckning. Men som sagt, färgen är underbar!
 

Graffiti

Målade min lillasysters naglar igår. Först så målade jag några färger lite random på nageln och sedan svart graffitilack över. Avslutade med ett lager seche vite. Superenkelt och ganska coolt.
På de här bilderna har jag dock inte tagit bort kladdet runt om.
 

Nytt glitter

Var på en marknad och då var det en tjej som sålde scrapbooking-saker och då hittade jag två glittren. Ett blått och ett grönt för totalt 10 kr. Vilket fynd!
 

Tävling hos nailsNstuff

NailsNstuff har en tävling där man kan vinna fina rhinestones. Piffar upp vilken nageldesign som helst!
Så kika in och tävla eller bara läs bloggen, jag följer den själv på bloglovin' och den är riktigt kul att läsa:)
Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Naturliga

Målade fransk manikyr på mamma igår. Hon ville helst ha så att det inte såg ut som att hon hade något nagellack alls, haha. Hon gillar inte att ha målade naglar så det fick bli franskmanikyr med pärlemovit kan istället för helvit.
Jag har använt sally hansens nailart pen (pearly white)

Gårdagens design:)

Till dessa naglar använde jag:
♥Depends baslack, ville ej vara med på bild;)
♥Orange lack från H&M
♥Ljusrött (nr 036) lack från Depend
♥Gult lack från H&M
♥Pensel från panduro(För att lägga på glitterkornen)
♥Make-up svamp från lindex
♥Svart åttakantigt glitter från ingen aning;)
Istället för att måla hela nageln i en basfärg och sedan dutta på resten gjorde jag så här:
 Detta var otroligt enkelt och praktiskt och gav bästa resultat, rekomenderas! (använd inte för skira färger bara)
 
 

Ombre:)

Nu så är mina naglar klara! Eller de blev klara innan lunch men det var så fint väder ute så jag for och badade i en liten sjö i närheten av mitt sommarställe. Men nu så är jag tillbaks och den här gången blev det ombre- naglar med lite pynt på.
Vad jag har använt för något och hur jag har gjort kommer i ett eget inlägg lite senare eller imorgon:)
 

Work in progress!

Håller på att måla en ny design nu, eller ja, jag väntar på att det ska torka. Så sitter och skriver med ett finger med största försiktighet och hoppas att jag inte ska stöta i nåt haha:)
Vad tror ni att det blir för något??
 

Min första nailart

Så här såg mina första naglar, som jag gjorde något annat är att bara måla på, ut. Gjorda med en tandpetare med alldeles för gammalt och segt lack haha, vad jag har utvecklas!!
Detta var sommaren 2010 och jag minns att bara veckan efter köpte jag mitt första nailart lack på en marknad. Efter det var jag fast.

Isadora

Shitmajgad vad fina färger isadoras sommarlack är i år. Surfer's paradise är otroligt fint och min absoluta favorit!(Lacket längst till vänster) Blue lagoon tycker jag också om väldigt mycket(tredje från vänster), vilken är din favorit?? :)

Kort

Igår klippte jag ner mina naglar så mycket som det gick och i naglarnas naturliga form. Hjälp vad ovant! Har inget lack på heller utan har tänkt vara utan i kanske en vecka för att de ska få vila lite.

Som ni ser har jag en väldigt lång nagelbädd, den slutar nästan utanför själva fingret vilket gör att jag kan inte ha kortare naglar än så här.
 

RSS 2.0